WhatsApp
Yükleniyor...

E ticaret Web Sitesi

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

Anasayfa Kurumsal Blog E ticaret Web Sitesi
04 Şubat 2021, 16:23 0 Yorum 787 Okuma

Elektronik ticaret anlamına gelen e ticaret, ticaret yaşamına yepyeni bir boyut kazandırmaya devam etmektedir. Ürünlerini ve marka isimlerini camianın her köşesine taşımak isteyen esnaf ve tüccarlar, bu isteklerine e ticaret yardımıyla kavuşuyorlar. Alışılmışın haricinde olan bu yeni sistem ilk başlangıçta zorlayıcı olsa da şimdilerde bu işi meslek haline getirmiş insanoğluın yardımıyla kolaylaşmıştır. Aynı işlevde kullanılan bi iki sistem içinde değişmeyen tek şey ise web sitesi yapmış oldurmasıdır. Elbet kurumsal ile e ticaret web sitesi arasında bir çok fark vardır. Şimdi gelin bu farka hep birlikte bakalım.


E ticaret internet sayfası Özellikleri

 

E ticaret, her ne kadar başlangıçta çok anlaşılmasa da şimdilerde günümüzün olmazsa olmaz hizmetlerinden biri olmuş durumdadır. Bir çok birey e ticaret sitesi, düzgüsel ticareti öldüreceğini düşünse de böyle bir durumla karşı karşıya gelme mümkünlığının düşük bulunduğunu tamamımız gördük. Aksine e-ticaret yardımıyla daha çok kesime ulaşılarak mağaza satışlarının arttığı gözlemlenmektedir. E ticaret internet sayfası sayesinde, sizi göremeyecek kadar uzakta olan insanlar bile sizleri tanıyabilmektedir. Belki dolaşmaya çıktığınızda veya herhangi bir şey almak için dışarı çıktığınızda rastgele bir mağazaya girilmiş olabilir. Bunun haricindeki insanoğluın sizi görmesi yada tanıması pek mümkün değildir. E-ticaret web sitesi yaptırmaya karar verdiğinizde yapmanız gereken ilk adım bir uzmanla görüşmektir. Daha önceden bu sistem ile çalışmış bir web tasarım uzmanı bulmanız yararınıza olacaktır. Belirli bir ücret karşılığında anlaştığınızda sizden bazı bilgiler istenmektedir.

Mağaza geçmişiniz, iletişim bilgileriniz ve doğal olarak ki ürünleriniz. Bu bilgileri web tasarım uzmanına ulaştırdığınızda tek yapmanız ihtiyaç duyulan sitenin teslim edilmesidir. Bu süre yapılan işleme göre değişiklik gösterir. Özel tasarım web sitesi ile hazır tema kullanılan web sitesinin süresi birbirinden farklıdır. Özel tasarım, büyük bir uğraş gerektirdiği için hazır temaya gore daha uzun sürede yapılır. Ürünlerin sayısı ve ekstra istenen bazı işlemlerle de bu süre değişiklik gösterecektir. E ticaret internet sayfası, ürünlerinizi ve mağazanızı daha geniş kitlelere ulaştırmak için yapılması gereken önemli hizmetlerden biridir. Satışlarınızı çoğaltmak ve bu sistemden yararlanmak için sitemize ulaşabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları

0 Yorum