WhatsApp
Yükleniyor...

Kurumsal Web Tasarım

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

Anasayfa Kurumsal Blog Kurumsal Web Tasarım
04 Şubat 2021, 16:31 0 Yorum 892 Okuma

Kurumsal Web Tasarım 'da öncü hizmet webtasarimankara Reklam ve Tanıtım Hizmetlerini tercih edin, sizin de bugün kurumsal bir web tasarımınız olsun, üstelik mobil ve tabletler için %100 uyumlu. Google'nin tam istediği kalite ve özelliklerde firmalarınıza özel tasarımı ve altyapısı ile özel yeni tasarımlarımızı tercih edin !

Kurumsal Web Tasarımı Nedir?

Kurumsal web tasarımı ; Firmanızın özellik ve niteliklerini anlatan bir aracı sitedir. Örneğin bir kozmetik firmasısınız, bayağı bir web sitesi mi hoşunuza gider direk firma ile iletişime geçersiniz yoksa kurumsal yani profesyonel ve tam bir şirket firma imajı vermiş bir siteye mi? Doğal olarak ki kurumsal internet sayfasına önem veririm.

İlk web sayfası çıktığı dönemlerden bu yana o kadar çok teknoloji gelişti ki ; eskiden geocities .Com vardı yahoo’nundu sanırım yanlış hatırlamıyorsam ilk web sitemizi 97-98‘li yıllarda oralardan açmıştık çok sevinmiştik bizimde artık bir web sitemiz var, bizi dünya görüyor google arama motorlarında çıkıyoruz diye o denli çok sevinmiştik. Hatta ozaman bizim teknik servis bir arkadaş vardı buzdolabı işi yapıyor du ona ilk web sitemizi kurmuştuk. O zamanlar insanlar yeni yeni google’yi tanıyordu. Zamanla google kendini geliştirdi eskiden keywords kalabalığı olan fake siteler google’yi kaplamıştı. Tasarım güzel görünümlü sitelerin yerine 1 sayfa dolusu anahtar kelime yağmuru çıkıyordu . Google kendini aştı çeşitli botlar ve algoritmalar geliştirerek bu problemi zaman içinde aştılar. Halen ufak tefek siteler olsa dahi artık google birazcık daha bu mevzularda davranışlarında ölçülü.

O gün den bu güne tabiki her şey gelişti. Artık mobil uyumlu siteler, kobilere uygun tasarımlar, firmalara yönelik tasarımlar, şirketleşmiş kurumsallaşmış Anonim Şirketlerine uygun tasarım ve şablonlar artık günümüzde daha popüler. Önceki yıllarda android telefon mu vardı? Yoktu tabiki ilk android telefonların çıkması ile birlikte cep telefonlarına web gelmesi ile  birlikte artık mobil yaşam daha önemli bir hale geldi.
Mobil Uyumlu Site niçin Bu Kadar Önemli ?

 

Derhal kısa bir özetle izah edeyim. Mobil uyumsuz siteler google’de daha alt sıralarda çıkar fakat mobil uyumlu, responsive temalar doğrusu görseller otomatik telefon özelliğine ve genişliğine büyüklüğüne göre otomatik boyutlandırılan web siteleri daha çok önem arz ederler.

Aslında bu işin ilmi şu şekilde; şimdi herkes çağımız telefon çağı nerdeyse bir araba parasına telefon var piyasada 5-6 bin 8 binlik telefonlar var nerdeyse bir tofaş şahin parası J akıl almaz şekilde teknoloji gelişiyor. Çağa ayak uydurmak lazım. Herkes laptopunu yanında taşıyamaz 7-24 cebinden telefon çıkartır şeklinde bilgisayar kasasını da taşıyamaz. Dolayısı ile insanoğluın her internete ihtiyacı olduğunda imdadına cep telefonları gelir, e telefonlarda mobil var wfi olmasa bile kendi internetlerinden anında istediği data ve dokümana ulaşabilirler. Nerdeyse bir laptop kadar hızlı bir halde işleyiş elde eden telefonlar var. Bu nedenle özellikle sektörsel reklamlarda, yemek, gıda, kozmetik benzer biçimde internette en çok aranan giyim, beyaz eşya benzer biçimde siteler en çok trend siteler içinde yer almakta e bunlarda mobil uyumlu olmazsa iyi mi olacak? Tabi ki mobil uyumlu olması lazım niçin mi? Siteye girdiniz kocaman resim çıktı resmi indirene kadar telefon 4 dkgeçer.. Mecburen mobil uyumlu olması gerekiyor zaten mobil uygulamalarda bu nedenle geliştiriliyor ve gerçekten maddi olarak özel bir uygulama yapmış olup google ‘ ye eklemek çok maliyetli bu nedenle mobil uyumlu tasarımlar daha ekonomik.


Mobil uyumlu Kurumsal Web Tasarımı Fiyatları

 

Mobil uyumlu kurumsal internet sayfaları paketlerimiz içinde mevcuttur. Responsive olarak tüm sitelerimiz aktif ve kullanımdadır. Google’yi güncel olarak takipteyiz. En güncel sistemleri ve yazılımları kullanmaktayız. Bugün sizde bizi tercih edin mutlu olan müşterilerimiz içinde yer alın.

Okuyucu Yorumları

0 Yorum