WhatsApp
Yükleniyor...

Neden Wordpress Tercih Etmeliyim?

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

Anasayfa Kurumsal Blog Neden Wordpress Tercih Etmeliyim?
13 Ocak 2021, 13:49 0 Yorum 1035 Okuma

Niçin Wordpress Tercih Etmeliyim?
WordPress platformunun sayısız faydası var desek yanlış olmaz: ücretsiz, gerisinde tutkulu bir topluluk var ve geliştiriciler, herhangi bir web sitesi ihtiyacını veya amacını karşılamasına sağlamak için tema, düzen ve eklenti seçimini hızla genişletiyor. WordPress eklentilerinin çoğu blog oluşturma platformları olarak kullanılırken, bir e-ticaret mağazasından bir toplumsal ağ topluluğuna kadar herhangi bir kuruluşa veya işletmeye uyabilir. Bir başka özellik ise arama motoru dostu olmasıdır. Arama motorlarında daha üst sıralarda yer almak nerede ise her site sahibinin hayalidir. WordPress, bu işlevi geliştirmek ve tesir alanınızın optimizasyonunu iyileştirmek için WordPress'i indirebileceğinizden, SEO dostu olacak şekilde tasarlanmıştır. WordPress kullanarak web siteniz arama motorları için çok çekici hale gelir. Bunun ana nedeni, platformun bayağı uyumluluk ve yüksek standartta temiz kodlar kullanılarak yazılmasıdır. Bu nedenle, anlamsal işaretler üretme yeteneğini ihtiva eder. Duyarlı ve son aşama mantıklı web  tasarım, arama motorlarının WordPress için belirli bir tercihi olmasını sağlar. Platform, her sayfaya benzersiz Meta etiket anahtar kelimeleri vererek daha hassas arama optimizasyonuna izin verir. Web sitesi açmayı düşünüyorsanız WordPress ne olursa olsun göz önünde bulundurmanız gereken bir seçenektir.

 

Dünyada En Popüler İçerik Yöneticisi
İnternet aleminde bulunan web sitelerinin üçte birinden fazlası WordPress tarafından oluşturulmuştur. Bu platform, dünyadaki en popüler içerik yönetim sistemidir. Dünya genelinde 60 milyondan fazla fert wordpress kullanır. Yeni başlayanlar ve deneyimli kullanıcılar için, WordPress, web tasarım üzerinde içerik oluşturmak, düzenlemek, yönetmek ve yayınlamak için ihtiyacınız olan tüm çalgılara haizdir. Ücretsiz ve açık kaynaklı bir CMS olarak WordPress, her tür web sitesinin ihtiyacını karşılayacak şekilde özelleştirilebilir. Sitenize işlevsellik eklemek için 55.000'den fazla eklentiye haizdir.

 

Tamamen Ücretsiz
ustalaşmış görünümlü web siteleri yada bloglar oluşturmanıza yardımcı olmak için tasarlanmış çeşitli çevrimiçi yazılım programlarından önde gelen WordPress, dünyanın en popüler olanıdır. WordPress dünya genelinde 66 milyondan fazla web sitesi işletmektedir; CNN, Tech Crunch, New Yorker ve MTV News bu sitelerden yalnızca birkaçıdır. Binlerce ücretsiz tema ve binlerce ücretsiz eklentiye ev sahipliği yapan WordPress’im çoğu hizmeti tamamen ücretsizdir.

Okuyucu Yorumları

0 Yorum