WhatsApp
Yükleniyor...

Web Sitesi Neden Önemli?

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

Anasayfa Kurumsal Blog Web Sitesi Neden Önemli?
10 Şubat 2021, 16:11 0 Yorum 831 Okuma

WEB SİTESİ İŞLETMEME NE GİBİ FAYDA SAĞLAR?

Internet sayfası neden bu kadar önemli? Çağımız internet ve bilişim çağı teknolojinin hızla ilerlediği şu dönemlerde hemen hemen tüm satışlar artık web üzerinden online e-ticaret web siteleri ile yapılıyor. N11, Hepsiburada, Gittigidiyor , EpttAVM vb. Türevli komisyon usüllü çalışan bir çok internet sayfası gösterim hayatına hızlı bir giriş yaparak yılda milyarlarca para kazanmakta.

Peki ; bizler iyi mi Kazanabiliriz?

Öncelikle bir e-ticaret sitesi bizlere danışarak kurdurabilirsiniz. Web Tasarım Ankara olarak önceliğimiz sizlere firmanızın cirosu ve satışlarını arttırmak adına web sitenize yada sitelerinize optimizasyon sağlayarak ürünlerinizi daha ön planda tanıtılmasını sağlamak. Peki nasıl sağlıyorsunuz? Toplumsal medya reklamları, sosyal medya paylaşımları, tanıtım yazıları ,makaleler ile web siteleriniz beslenerek ziyaretçi alması odaklanmakta ve ortalam 6 ile ay ile 1 sene süre zarfında e-ticaret siteniz yavaş yavaş oturmaya ve web sitenizde ciro kazandırmaya hızla devam etmekte olacaktır.

Peki bunun daha hızlı bir yolu yokmu?

Tabiki var. Google reklamları, facebook Reklamları, Instagram Reklamları benzer biçimde çeşitli reklam platformlarında web siteleriniz yayınlanarak günlük ayıracağınız bütçeler doğrultusunda maksimum kazançlar sağlayabilirsiniz. Tamamen sizin reklam bütçenize ayıracağınız tutarlara bağlı olarak verimliliğiniz %50 ile %500 aralığında bir kar marjlarınızda artış gözlemlemeniz mümkün olacaktır. Özellikle Google Merchant reklamların ve ürünlerin ön planda çıktığı bir platformdur. Güzel bir optimize ile web sitenize günde 3000-5000 birey aralığında ortalama çekmeniz mümkün olacaktır. Buda web sitenizin ve ürünlerinizin potansiyeline bakılırsa sizlere kazanç olarak geri dönüş olacaktır. Fiyatlarınızı stabil tuttuğunuz sürece her süre kazanmaya devam edersiniz. Güzel bir rakip analizi ve güzel bir çalışma , Seo çalışmaları ile sisteminiz yoluna girecektir.

Okuyucu Yorumları

0 Yorum